Kontula Electronic 2022 Bass Indicates Kontula Ipalipa

Bass Indicates Kontula

17:00 - 22:00 ( JavaScript Disabled )

17€ sisäänpääsy: Kontula Electronic Iltaklubi Wenla & Fontana

OSTA LIPUT!

Vuonna 2020 Helsingin reivikulttuuri sai mehukkaan tekijän, kun Bass Indicates eli Veikka ’Action’ Niemi, Breik ja Papa Psy alkoivat hemmotella junkkasieluja UG-bileillä salaisissa lokaatioissa. Vuonna 2022 Advnc liittyi kärkikolmikon mukaan tarjoamaan aivoja sulattavaa ja koko vartaloa sheikkaavaa drum’n’bassia, junglea ja psyta.

Tule ajoissa, lähde myöhässä!

🌹 Ipalipa 🌹
Ipalipa tunnetaan kävelevänä sateenkaarena, jonka pirskahtelevuus ja energisyys on tarttuvaa. Tulevana perjantaina hän tulee tanssittamaan yleisöä korvakäytäviä hivelevällä drum and bassilla, jota maustamassa saattavat olla fiiliksestä riippuen myös hieman hitaammat bassolla kyllästetyt herkkupalat. Tule nauttimaan!

Tulevana perjantaina Ipalipa tulee tanssittamaan yleisöä korvakäytäviä hivelevällä drum and bassilla, jota maustamassa saattavat olla fiiliksestä riippuen myös hieman hitaammat bassolla kyllästetyt herkkupalat. Tule nauttimaan!

Kontula Electronic 2022 Bass Indicates Djane Crystal
🧚‍♂️ Djane Crystal 🧚‍♂️

Törkyjunkkaa ja viemärineuroa – niistä on Djane Crystalin energiset setit tehty. Tällä kertaa Kontulan setissä matkaillaan myös miellyttävien melodioiden sekä diippejen rollereiden tahtiin.

Kontula Electronic 2022 Bass Indicates Forestmind
🦄 Forestmind 🦄
Helsinkiläinen dj, kenen saundeihin kuuluu synkät rullaavat bassot sekä vinkuvat äänet. Selektio vaihtelee fiiliksestä riippuen rauhallisista rollereista rajuun neuroon ja kaikkea siltä väliltä 😎

Kontula Electronic 2022 Bass Indicates Fanu

💥 Fanu 💥
Breakbeat-erikoisagentti Fanu on suomen rikkobiittikentän veteraani ja kameleontti. 2022 merkkaa 30-vuotista konemusiikin tuottamisen virstanpylvästä tälle biittinikkarille, joka myöntää tuottajaesikuvakseen mm. Luke Vibertin. DJ-seteissä saatetaan kuulla jotain nopeaa, jotain hidasta, jotain uutta ja jotain vanhaa (ja jotain lainattua – ainakin sampleja)!

Kontula Electronic 2022 Bass Indicates Advnc
🐦 Advnc 🐦
Advnc tuuttaa rajuu paskaa, tuu tsekkaa!

Kontula Electronic 2022 Bass Indicates MC Breik

🦁 MC Breik 🦁

Junkkajellona Breik on poltellut babylon siltoja eri musatyyleillä jo kauan edustaen useita klubeja ja festareita. Monipuolinen selektori keskittyy nykyään RaggaJungleen ja uutena aluevalloituksena Kontula Electroncissa MC:nä ekaa kertaa.

Ota mukaasi sydän ja sielu.

Ravintola Wenla
Ravintola Wenla