Kontula Electronic 2022 Dildobingo

Juhannus: Dildobingo & Open Dildodecks

16:00 - 22:00 ( JavaScript Disabled )

17€ sisäänpääsy: Kontula Electronic Iltaklubi Wenla & Fontana

OSTA LIPUT!

DildoBingo: ystävien kesken Dildis, on yli kuusi vuotta Helsingin ravintoloissa pyörinyt klubi. Juontaja Pertti-setä ei ollut koskaan osallistunut bingo-kisailuun, kunnes joutui sattuman armosta juontamaan sellaista 2013. Dildiksessä pelataan bingoa normi säännöistä hieman poiketen, palkintojen ollessa rakkauden tyylisuuntaan kallellaan. Kierrosten aikana nautitaan hyvästä musiikista, vähintään kaksikielisestä kerronnasta sekä viihdytään toverillisesti kisaillen ja vapautuen arjen kahleista. Ainakin tämä on tarkoitus. Tervetuloa mukaan! Voi olla, ettet pidä tästä laisinkaan. Juontajakin halveksuu bingoja ja on niissä täysin lahjaton…

OPEN DECKS: Juhannuksena heti Dildobingon jälkeen on vuorossa OPEN DECKS! Nappaa mukaan parhaat juhannusstyget vinyylillä, usb-tikulla tai CD-levyllä. Ilmoittautumiset open decksiin Dildobingon aikana info-pisteellemme! Jos et ehdi paikalle heti bingon alkuun, voit myös tapahtumapäivänä laittaa meille viestiä instagramissa, muistathan kuitenkin paikalle saapuessasi ilmoittautua infokojulla vahvistaaksesi osallistumisen. Lavalta löytyy teknarit ja CDJ-850 -soittimet (huomaathan, että näissä soittimissa ei ole linkkiä, mikäli soitat diginä).


Aikaa open decksille on varattu yhteensä noin 2,5 tuntia. Mikäli halukkaita soittajia on paljon, pyrimme pitämään settien pituudet sellaisena, että mahdollisimman moni pääsee soittamaan – haluamme kuitenkin tarjota jokaiselle musisoijalle minimissään 20min vuoron. Tule siis ajoissa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Vapaa pääsy ja poistuminen!

Kontula Electronic 2022 Open Decks

Ravintola Wenla
Ravintola Wenla