Dragsvik, Suzi Sabotage, AUS TEARS

17:00 - 22:00 ( JavaScript Disabled )

17€ sisäänpääsy: Kontula Electronic Iltaklubi Wenla & Fontana

OSTA LIPUT!

Tummat ja kylmät väreet

Kontula Electronic, Wenlan terassin minigolfradalla 12.8. alkaen klo 17:

AUS TEARS – raakaa ja minimalistista, post-punkilla höystettyä synth-wavea vuodesta 2015. DIY-asenteella viiltävän hyvää musaa tuottava duo on keikkaillut pitkin Eurooppaa sekä julkaissut muutamia demoja, mm. neliraitaisen CD:n vuonna 2016 sekä viiden biisin kasetin vuonna 2019. Elokuussa 2020 kaksikko julkaisi omakustanteena “Levelled Directions” -albumin vinyylillä. Laatukamaa!

Suzi Sabotage, jota on kutsuttu ”suomalaiseksi seireeniksi” lehdistön toimesta, on dark coldwave -sooloartisti Helsingistä. Hänen kylmä ja tummanpuhuva, syntetisaattoreilla luotu äänimaisemansa on sekä tanssittava että eteerinen – joissain hänen biiseissään kuulee myös kanteletta, joka yhdistää darksynthin ja neofolkin ainutlaatuisella tavalla.

Dragsvik on tuore helsinkiläinen tummanpuhuva post-punkbändi. Yhtyeen muodostavat laulaja-kitaristi Jere Lehmus, laulaja-kosketinsoittaja Sirkku Rantanen, basisti Maiju Himberg ja rumpali Waldemar Blommendahl. Soittajilta löytyy pitkä historia kotimaisen punkin ja post-punkin parissa bändeissä kuten Kuudes Silmä, The Splits ja Rue Morgue. Viime vuonna Ville Valavuon kanssa äänitetty debyyttialbumi julkaistaan syksyllä 2022 uuden kotimaisen Media Nox levymerkin toimesta.

Aikataulu:

17.00 Kontula Electronic DJ’s
19.00 AUS TEARS
20.00 Suzi Sabotage
21.00 Dragsvik
23.00 JATKOT: Club Bête Noire

Eikä maksa mitään!

Ravintola Wenla
Ravintola Wenla