Texas Faggott Kontula Electronic 2022

Texas Faggot, APROX, Adu, Jeku, Simpukka ja Savupiippu-ukko

14:00 - 22:00 ( JavaScript Disabled )

Kontula Electronic goes trippy and sssspugedelic! Ostarin katolla LASIKOPISSA kesäkauden vikat bileet – 8 tuntia näyteikkunan helinää ❤️‍🔥🐰⚡️⚡️

14:00–15:30 Savupiippu-ukko
15:30–16:30 Simpukka
16:30–18:30 Jeku
18:30–19:30 Adu
19:30–20:30 APROX.
20:30–22:00 Texas Faggott

 

Texas Faggott: Kokeellisen trancen suomen ykkösnyrkki Texas Faggott on kiertänyt maailmaa ristiin rastiin reippaat parikymmentä vuotta. Lukuisista yrityksistä huolimatta heitä ei ole vielä kertaakaan aiemmin nähty kontulassa, mutta nytpä nähdään! Luvassa karvat pystyyn nostavaa kolkkiryöpytystä ja sirkushuveja.

 

Simpukka: Tuuheaa ja seikkailuhenkistä emo-suomisaundia pieteetillä tuottava Simpukka kajauttaa Kontula Electronicissa ilmoille kahden vuosikymmenen aikana syntyneistä sävelmistään koostuvan, Kontulaan kustomoidun eloisan musiikkipläjäyksen.

Alkuvuodesta itsekin kontulalaistunut Simpukka ottaa lasikopin haltuun suomisaundin mestareiden lomassa ja tarjoilee tarinankerronnallisessa muodossa soivaa melodista keitosta koko sen innon ja ilon edestä, jota pohjaton rakkaus suomisaundiin ja uutuuttaan hohtava Kontulalaisuus kaikkine sävyineen hänessä herättää.

Jeku: Vinyylilaareilta ja 90-luvun kulta-ajoista inspiraatiota ammentavan Jekun spektrissä on useita sävyjä. Vuonna 2020 julkaistu debyytti-EP sekä kaksi sitä seurannutta julkaisua herättivät laajempaa kiinnostusta myös kansainvälisesti. Euforian, psykedelian ja acidin rajapinnoilla liikkuva tuotanto onkin soinut tiuhaan useiden levyseppien seteissä ympäri telluksen. Tänä vuonna jatkoa on tiedossa ainakin kahden uuden EP:n muodossa.

Savupiippu-ukko: Mikä se siellä metsässä raikaa?  Savupiippu-ukko nuohoaa suomisaundin röörejä, keinuttaa tanssiköörejä, kääntää aikoja, loihtii taikoja

ADU: Kontulan oma poika ADU kiipeää lasikoppiin tarjoilemaan psykedeelisen tanssimusiikin uutta aaltoa. Tyylinä toimii Suomisaundi, Goa ja hitech ADUn omalla twistillä. Julkaisuja löytyy Nullzone ja Random records yhtiöiden alta usealta kokoelmalevyiltä ja ep albumilta. Koe ainutlaatuinen ja harvinainen musiikkikokemus nyt kontulan ostarilla!

APROX.: APROX. on helsinkiläinen singer-songwriter projekti, jossa liikutaan radiosurffailun hengessä häpeilemättömästi genrestä toiseen. Konemusiikkia, poppia, laulua ja yleistä rehaamista sisältävät APROX.:n keikat ovat yllättäviä ja energisiä happeningejä, joissa musiikkigenret vaihtuvat lennossa örinäbluesista balladeihin, kiihkeään elektropoppiin ja paukuttavaan reivimusiikkiin. Älä laahusta onnesi ohi!

Musaprojektin takana lymyilee monitaiteilja Julius Valve, joka on myös tuottanut räppiä, toiminut Oksasenkatu 11 -gallerian kuraattorina ja säveltänyt musiikkia elokuviin sekä TV-sarjoihin.

 

Simpukka Kontula Electronic 2022 Jeku Savupiippu-Ukko Kontula Electronic 2022 Aprox Kontula Electronic 2022 Savupiippu-Ukko Kontula Electronic 2022

 

Kontula Electronic järjestää Koppikakkosen yhteistyössä Stoan kanssa, ostarin pohjoisen sisäänkäynnin lasikopissa. Kaikki esitykset ovat maksuttomia ja ikärajattomia!

 

Kontulan ostoskeskus Lasikoppi