Selidos Kontula Electronic 2022

Selidos & Hilla Lilla & Vitrial Crops

29 heinäkuun, 2022
5:00 pm - 10:00 pm


Pupu vol. 9 “Crops “& House Cops”

🐦 Selidos 🐦

Anton Seling eli @selidos on suomalaisen minimalistisen housen ja teknon sanansaattaja. DJ, tuottaja sekä Maukas Recordsin perustajajäsen keikkaili festareillamme jo vuonna 2017, ja nyt meillä on ilo ja kunnia saada hänet takaisin lauteilemme.

Turkulaissyntyinen Selidos on valloittanut line-uppeja Suomen lisäksi myös ympäri Eurooppaa. Omia julkaisuja on tullut Maukas Recordsin lisäksi muun muaassa Berg Audiolla, Dirty Hands Recordsilla sekä Howl Recordsilla.

Hilla Liila Kontula Electronic 2022

🐦 Hilla Liila 🐦

Hilla Liila. Local Deepin puheenjohtaja. Väärinymmärretty housen sanansaattaja. Vahvat vokaalit, kummalliset biitit, maukkaat bassolinjat ja saumaton miksaaminen ovat Hilla Liilan erikoisalaa. Keikoilla kuullaan vaivatonta lipumista yli genrerajojen ja biisivalintoja, joita ei suljeta siihen niin sanottuun laatikkoon.

Hilla Liila ei ole pelkkä DJ vaan hahmo, joka luo ennenkaikkea kokemuksia, unohtamatta hyviä bileitä ja mukavasti soljuvia settejä. Hän pyrkii aina vaikuttamaan tanssilattiaan tunnetasolla – oli se tunne mikä tahansa.

Vitriol Corps Kontula Electronic 2022

🐦 Vitriol Crops 🐦

Vitriol Crops on helsinkiläinen kokeellisen musiikin kollektiivi, joka on soittanut yhdessä vuodesta 2016. Vitriol Cropsin musiikkia määrittää voimakas ja tunnelmallinen maisemallisuus, joka syntyy eri äänilähteitä, kuten kitaroita ja syntetisaattoreita, prosessoimalla ja kerrostamalla. Musiikki itsessään pohjaa vahvasti omaehtoiseen improvisaatioon, ja siinä on kuultavissa vaikutteita mm. black metallista, ambientista, krautrockista, elektrosta ja noise rockista. Yhtyeen keikkoja on kerrostettujen äänten ja korkean äänenvoimakkuuden tähden kuvailtu fyysisinä ja kokonaisvaltaisina kokemuksina.

Alkuperäinen kuva: Merja Haakana