Katri Johannes Kontula Electronic 2022

Selecta Femmes

17:00 - 22:00 ( JavaScript Disabled )

17€ sisäänpääsy: Kontula Electronic Iltaklubi Wenla & Fontana

OSTA LIPUT!

FEMME POWER SAAPUU MINIGOLF-RADALLE! Selecta Femmes on helsinkiläinen dj-ryhmä, joka tylsien genrerajojen sijaan rakentuu voimakkaaseen femme-energiaan. Kontulassa femme-lähettiläät manifestoivat sitä pyhintä energiaa melankolisella melodialla, viidakon elektro-soinnuilla ja koko spektriltä näiden väliltä.

Katri Johannes ❤️‍🔥 Katri Johannes on helsinkiläinen queer dj, joka soittaa sekä yksin että Borderline Babezin toisena jäsenenä. Katrin suurimmat haipit elektronisessa musiikissa ovat massiiviset vokaalit, melankoliset ja diipit melodiat, unohtamatta rullaavaa bassolinjaa; mitä läskimpi sen parempi! Groovy on se mitä voi odottaa, kun Katri on dekkien takana!

Manila Ice Kontula Electronic 2022

Manila Ice ❤️‍🔥 Manila Ice on puoliksi suomalainen ja puoliksi filippiiniläinen maailmanmatkaaja. Hän tuo rytmiä ja globaalista tunnelmaa tanssilattialle. Hänen setit ovat inspiroituneet etnisistä rytmeistä, deep house-tunnelmasta ja viidakkoelektro-soinnuista.

¨Going back to the roots!¨

 

Suva Selecta Femmes Kontula Electronic 2022

Suva ❤️‍🔥 Radio Idalla ohjelmaansa tekevä muusikko ja laulaja Suva lähestyy musiikkia, kuin se olisi lahja. Muunsukupuolisena ja queerina artistina hänen ambitionsa on luoda musiikin avulla juhliva ja turvallisempi tila etenkin queer-yhteisölle.
Kontula Electronicissa Suva soittaa oodin auringolle selektiolla teknoa sekä legendaarisia houseklassikoita vuosien takaa.

Valley Girl ❤️‍🔥 Valley Girl on MYÖS-kollektiivin riveissä vaikuttava elektronisen musiikin ystävä, jota kiehtovat  vauhti ja draama. Kontula Electronicsissa kaahataan eteenpäin genrerajojen välillä shiftailevan klubimusiikin kyydissä. Kuvittele ”virtaviivaisen moottoripyörän kyljessä auringonsäteissä kimalteleva glitter-tarra”, ja saatat olla oikeilla jäljillä.

Soufer ❤️‍🔥 Souferin seteissä likainen elektro yhdistyy groovaavaan teknoon. Biisit päätyvät hänen kokoelmaansa todennäköisimmin, mikäli niistä löytyy jotain järeää, koukuttavaa, kepeää tai haikeaa.

Ravintola Wenla
Ravintola Wenla