Kontula Electronic 2022 Tusk Mite

Kontucore – Tusk Mite, wormboy89, Fucktopuss, The Cucarachas ja Danacat

17:00 - 22:00 ( JavaScript Disabled )

17€ sisäänpääsy: Kontula Electronic Iltaklubi Wenla & Fontana

OSTA LIPUT!

Tuhdimpaa tamppausta, törkeämpää tahtia, likaisempia linjoja ja sykkivämpää saundia. Suomessa uhanalainen elektronisen musiikin alalaji Breakcore on noususuhdanteessa kaikissa muissa cooleissa paikoissa. Tämä 90-luvun puolivälin tienoilla syntynyt mikrogenre joka sai alkunsa hämysissä squateissa punkin ja reivimusiikin tahdittamana ei koskaan saanut Suomessa ansaitsemaansa jalkasijaa, joten Kontula Electronic ryhtyi elvyttämistoimenpiteisiin kannan pelastamiseksi Itä-Helsingissä.

Paikallisia elektronisen musiikin alalajeja  seksikkäämpi, sielukkaampi ja syväluotaavampi sävel tulee vielä räjäyttämään Pohjolan hippien ja hipstereiden tajunnat perustrancesta uuteen ulottuvuuteen, josta ei enään ole paluuta vanhaan.

Tusk Mite 👾  Suomen kovimpiin breakcoren vientiartisteihin kuuluvan Tusk Miten musiikkia ja livekeikkoja voisi kuvailla staattisista rytmeistä, euforisista melodioista, metallisista bassoväännöistä, lasisista kilahduksista, sähäköistä acid bassolinjoista sekä häiriö-äänistä koostuvaksi pyörremyrskyksi, jossa reippaasti yli 200 BPM tuulennopeudet eivät ole harvinaisia. Jos yhtäkkiä löydät itsesi leijailevan euforisen maalailun mukana, olet joko myrskyn silmässä tai sen lähellä.  Ei mene kauaakaan kun maalaileva melodia luhistuu kasaan ja räjähtää stimuloivan hektiseen kaaokseen synnyttäen moshpittejä tanssilattialle.

Hänen setissä tullaan myös kuulemaan ensimmäistä kertaa uunituoreita mastereita Tusk Miten synestesia-teemaiselta PHOTISMS albumilta joka julkaistaan kesällä Stazma The Junglechristin pyörittämällä Concrete Collage lafkalla. Myös fyysisen musiikkiformaatin ystäville on luvassa jotakin sillä paikan päällä on myynnissä hänen ja hyperglitch virtuoosin Sunnk’in yhdessä tekemä Sunnk///Tusk Mite 12″ vinyyleitä joka julkaistiin vuonna 2020 Puolalaisella Jebaćtyhihten Records lafkalla.

 

Cucarachas Kontula Electronic 2022

The Cucarachas  👾 The Cucarachas on Hervanta Bass-genren bioneeriyhtye. Yhtyeen grandioottisena tavoitteena on pyörittää pyllyjä maailmanlaajuisesti sekä siinä sivussa puhua vähän tuhmia. Bass, love & booty!

wormboy89 Kontula Electronic 2022

wormboy89 👾 wormboy89 on mustasta aukosta ulos luikerrellut rytmimato, joka rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Musassa yhdistyy viidakko, jarrukore, jalkatyö ja värikkäät maisemat. Tarkkakorvainen kuulija voi havaita myös hieman pikku gäbberiä. Mato vetkuttaa taattua tahtia!

Fucktopuss Kontula Electronic 2022

Fucktopuss 👾 Fucktopuss on muinaisen merirosvon Ktulhun kadonnut pikkuserkku – suoraan Suolijärvestä. Niljakkeella on ollut tapana eksyä soittelemaan sekavia settejä erinäisiin tapahtumiin. Pussi tykkää soitella hyvää reivimusaa – genrellä ei väliä, eikä liiemmin miksauksellakaan. Maistuis varmaan sullekin?!

 

Danacat Kontula Electronic 2022

Danacat  👾  Danacat on esiintyjä, joka rakentaa rauhallisella varmuudella genrestä kuin genrestä toimivan dj-setin. Danacat mixailee monipuolisesti elektronisia genrejä, ja joskus sekaan saattaa sujahtaa täysin ääripään musiikkia. Danacat aloitti dj:nä soittelun jo 90-luvun puolivälissä. Silloin hänen artistinimensä oli Ladydana, ja hieman myöhemmin se vaihtui Danaksi. Lopulta tämän ”crazy cat ladyn” dj-nimeksi vakiintui Danacat.

Danacat soittelee mm. näitä genrejäHouse, Techno, (Psy)Trance, Hard-techno,-trance,-house-style,-core. Electro, DnB, Breaks, IDM, Industrial. 80’s-90’s (euro)dance, trance, rave, techno, breakbeat, gabber, hardcore-techno, breakcore, speedcore.

Nykyään Danacat on underground-nettiradio Kaaosradion ylläpitäjä ja Kaaosradio ry:n puheenjohtaja. Danacat vaikuttaa myös Rude Tune Crew, Resistance ja Hybrid JKL -kollektiiveissa.

 

Ravintola Wenla
Ravintola Wenla