20 000 Hz Kontula Electronic 2022

20 000 Hz , Sir Liselot ja Barfunkel

17:00 - 22:00 ( JavaScript Disabled )

17€ sisäänpääsy: Kontula Electronic Iltaklubi Wenla & Fontana

OSTA LIPUT!

20 000 hz ⚡️🐰⚡️🐰⚡️Monista yhteyksistä tuttujen muusikoiden muodostama kvartetti hurmaa uniikilla soundillaan, joka tuo mieleen 70- ja 80-lukujen taitteen elektronisen popin. Lo-fia ja muutenkin kotikutoista underground-asennetta yhdistelevä, hopea-asuissa esiintyvä yhtye saa innoitusta science fictionista, punkista ja Abbasta.

Sir Liselot Kontula Electronic 2022

Sir Liselot 🐰⚡️🐰 Heinäkuussa minigolfradalla nähdään genrerajoilla seikkaileva musiikin DIY-ritari. Sir Liselotin toinen albumi Maniduros oli Kriitikoiden valinta –Emma-palkintoehdokkaana vuonna 2020 sekä Teosto-palkintoehdokkaana vuonna 2022. Hänen kappaleensa maalailevat outoja ja maagisia, vinksahtaneitakin hahmoja ja maailmoja, jotka tempaavat kuulijan mukanaan iloitteluun. 🐰⚡️🐰 Sir Liselotin kolmas levy ’Terra Morfi’ (2022) on instrumentaalinen seikkailulevy, jota hän työsti ensimmäisenä vanhemmuus vuotenaan. Tekeillä on neljäs levy, joka on hyvin vahvasti lauluun nojaava. Levy tulee sisältämään mielenkiintoisia featteja sekä muuta hauskaa.

Barfunkel Kontula Electronic 2022

Barfunkel 🐰⚡️🐰 Vuosia eri underground-tapahtumissa soittanut Barfunkel on todellinen musiikin sveitsiläinen linkkuveitsi – pakista (ja nykyään toki myös tiedostokansioista) löytyy musiikkia teknosta black metalliin ja housesta free jazziin. Klubimusiikki eri muodoissaan on kuitenkin hänen todellinen forte ja hänen elektronista erotiikkaa tihkuvat DJ-settinsä tuskin jättävät ketään kylmäksi. Barfunkel tunnetaan myös house-tuottajana ja hänen musiikkiaan on päätynytkin mm. Kerri Chandlerin soittoon. Kontula Electronicissa kuullaan selektio housea, garagea, discoa ja teknoa aitoon Barfunkel-tyyliin.

 

 

 

Ravintola Wenla
Ravintola Wenla